✔ DE BESTE BOOKMAKERS VOOR BELGIË ✔ BELGISCHE LICENTIE ✔ UITGEBREID GETEST

Voetbalwedden in België!

Voetbalwedden is in België de afgelopen jaren flink gestegen in populariteit. Wedden op voetbal verhoogd de spanning van een voetbalwedstrijd enorm en daarnaast kan er ook nog eens een behoorlijk geldbedrag mee winnen. Wil jij als voetballiefhebber ook voetbalwedstrijden voorspellen? Dit doe je via één van de bookmakers beschikbaar voor België. Een bookmaker voorziet in het aanbieden van voetbalweddenschappen.

Wedden verschillende competities

Er is een groot aanbod aan voetbalweddenschappen beschikbaar bij de diverse online bookmakers. Zo is vrijwel ieder groot voetbaltoernooi of voetbalcompetitie beschikbaar om voorspellingen op te doen. Zo kan je bijvoorbeeld wedden op de Champions League of Europa League, maar zijn ook het WK en het EK ruim vertegenwoordigd. Het Europese en Wereldkampioenschap zijn van oudsher favorieten toernooien om in de zomer een gokje op te wagen. Zowel onder collega’s via een onderlinge voorspellingen als bij een online bookmaker waardoor je hier bij een juiste voorspelling forse geldbedragen mee kunt winnen.

Uiteraard bieden de bookmakers ook voetbalweddenschappen aan voor de nationale competities zoals onze eigen Belgische competitie Pro League. Ook andere bekende competities als de Premier League, Bundesliga, Eredivisie, La Liga en bijvoorbeeld de Franse Lique 1 worden in ruimte getalen aangeboden. De bookmakers bieden voor ieder wat wils als het aankomt op wedden op voetbalwedstrijden!

Legaal voetbalwedden in Belgie

In België is het sinds 2011 legaal om online voetbalweddenschappen aan te bieden. Echter dient de betreffende bookmaker wel in het bezit te zijn van een vergunning verstrekt door de Belgische Kansspel Commissie. Deze overheidsorganisatie ziet erop toe dat er een veilige en eerlijke gokmarkt zowel in fysieke wedkantoren als bij online bookmakers gehandhaafd wordt. Op deze manier streeft de Kansspel Commissie naar een zo’n veilig mogelijk aanbod in weddenschappen. Voetbalwedden is daarbij pas toegestaan bij een leeftijd vanaf 18 jaar.

Voetbalwedden online bookmaker

Je doet er verstandig aan om te zorgen dat je als inwoner van België altijd bij een legale online bookmaker jouw voetbalweddenschappen afsluit. In tegenstelling tot het spelen bij een illegale aanbieder, biedt een bookmaker met Belgische vergunning jouw de zekerheid tot een eerlijk en veilig aanbod in voetbalweddenschappen. Wanneer je een weddenschap wint tijdens het voetbalgokken, kun je er gerust vanuit gaan dat je vervolgens ook daadwerkelijk je gewonnen geldbedrag uitbetaald krijgt!

Profiteer van bonussen bij bookmakers

In België is er een groot aanbod aan bookmakers die voetbalweddenschappen aanbieden. Door dit grote aanbod probeert iedere bookmaker zich te onderscheiden en op te vallen met hun weddenschappen. Bookmakers proberen jou als klant vaak te lokken via een aantrekkelijke welkomstbonus. Nieuwe spelers die willen wedden op voetbal en zich vervolgens bij een bookmaker aanmelden krijgen bij hun aanmelding de mogelijkheid hun unieke welkomstbonus te accepteren. Dit is vaak in de vorm van een stortingsbonus, waarbij jouw eerste storting wel kan oplopen met een 100% stortingsbonus van 50 tot wel 200 euro. Dat is natuurlijk altijd leuk meegenomen! Onthoud echter wel dat deze bonussen vrijwel altijd gebonden zitten aan enkele bonus voorwaarden. Zo dien je de bonus minimaal 1 of meerdere keren rond te spelen om het bedrag uiteindelijk naar je privérekening te kunnen overmaken. Vergelijk de verschillende bookmakers met elkaar en kies voor een geschikte bonus naar jou keuze.

Odds vergelijken voor succesvol voetbalwedden

Wil je op lange termijn succesvol zijn met wedden op voetbal? Dan is het verstandig om bij de verschillende bookmakers de odds (ook wel quoteringen) met elkaar te vergelijken. Deze odds bepalen namelijk de waarde van jou weddenschap. Hoe hoger de odds zijn, hoe hoger jouw potentiele winbedrag is wanneer je deze afgesloten weddenschap wint.

In de regel geldt dat hoe hoger het bedrag is dat een bookmaker voor een bepaalde weddenschap geeft, hoe onwaarschijnlijker de uitkomst van deze voorspelling is. Onthoud hierbij wel altijd dat de bookmakers er zelf regelmatig flink naast zitten en dit juist ook weer kansen biedt om serieus geld te winnen. Voetbal blijft namelijk gewoon een spel, waarbij het onverwachte toch zomaar kan uitkomen. En dit maakt voetbalwedden natuurlijk weer zo spannend!

Omdat iedere bookmaker zijn eigen odds bepaald is het verstandig voordat je een weddenschap aangaat deze verschillende odds met elkaar te vergelijken. Op deze manier weet je zeker dat je de hoogste odds voor jouw ingezette euro’s terugverdiend. Het loont daarom om je bij meerdere bookmakers aan te melden. Op deze manier kan je per weddenschap switchen naar de bookmaker met het hoogste aanbod en zit je altijd goed met inzetten. Hiernaast profiteer je natuurlijk ook per bookmaker van een welkomstbonus waardoor je van dubbelop voordeel geniet!