✔ DE BESTE BOOKMAKERS VOOR BELGIË ✔ BELGISCHE LICENTIE ✔ UITGEBREID GETEST

Wat is de meest winstgevende gokstrategie?

Welke gokstrategie is het meest winstgevend? In dit artikel hebben we enkele van de meest populaire gokstrategieën getest om te proberen te bepalen welke de beste is en bij welke je moet blijven. Via onze vrienden van Bookmakers.eu bieden dagelijks de beste wedtips en zijn goed ingevoerd in verschillende succesvolle gokstrategieen. We hebben het succes van vijf populaire goksystemen met de tipsters van Bookmakers.eu doorgenoemen en deze nemen we in dit artikel met jullie door!

Gokstrategie 1: Alles of niets

Dit systeem houdt in dat u uw volledige saldo op elke weddenschap inzet. Het voordeel is dat als je wint, je veel wint. Omgekeerd, als je verliest, verlies je alles. Het is een alles of niets strategie, welke niet voor iedereen is weggelegd. Als je mis gokt, ben je wel direct door je saldo heen. Dus spreiding van je bankroll om het over meerdere kansen te verdelen is zeker ook het afwegen waard!

Gokstrategie 2: Martingale-systeem

De Martingale-strategie is gebruikelijk bij sportweddenschappen. Sommige sportgokkers doen het zelfs onbewust, zich niet bewust van het feit dat hun goksysteem buitengewoon bekend is.
Het Martingale-systeem zorgt ervoor dat je je inzet na elk verlies verdubbelt, zodat de eerste winst alle eerdere verliezen plus een winst gelijk aan de oorspronkelijke inzet zou recupereren. Stel dat u bent begonnen met een inzet van een €10 inzet en je verliest, dan zou dan je deze inzet moeten verdubbelen naar een €20 inzet. Deze verdubbeling zet je door totdat je uiteindelijk wint. In theorie win je altijd met deze inzetstrategie en is het een winning gokstrategie om toe te passen. Echter tegen de tijd dat je bij een zesde inzet bent beland door 6 keer op rij te verliezen, ben je op een bedrag beland van €320 dat je dient in te zetten om je eerdere €10 inzet terug te winnen. Een flinke bankroll is dan ook noodzakelijk wanneer je wilt wedden op sport met het Martingale systeem.

Gokstrategie 3: Fibonacci-reeks

Met behulp van deze methode verhoogt u uw inzetten in een Fibonacci-reeks. De Fibonacci-reeks zijn getallen in de volgende reeks:

1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55, 89, 144, …

Per definitie zijn de eerste twee getallen in de Fibonacci-reeks ofwel 1 en 1, of 0 en 1, afhankelijk van het gekozen startpunt van de reeks en elk volgend getal is de som van de vorige twee.

Laten we bijvoorbeeld zeggen dat je eerste inzet €10 of 1 eenheid is. Je verliest deze weddenschap vervolgens. Je plaatst dan je tweede weddenschap met eenzelfde inzet van €10 of gelijkende hoeveelheid als de vorige weddenschap. Je verliest deze weddenschap wederom. Plaats je derde weddenschap, maar nu met een verdubbeling van je vorige inzet, oftewel €20 totale inzet. Nu win je de weddenschap. Je saldo staat nu weer gelijk aan het moment voordat je de weddenschap aanging. Echter heb je wel de kans gehad om je weddenschap te winnen en hiermee je bankroll te vergroten.

Deze methode heeft vergelijkbare nadelen als het Martingale-systeem, maar het vermindert de snelheid waarmee je bankroll met geplaatste weddenschappen toeneemt wanneer je aan de verliezende hand bent. Je vermindert hierdoor de snelheid waarmee je wint.

Gokstrategie 4: Verhoogde quoteringen (odds)

Hoge odds zijn verleidelijk, maar toch geeft de overgrote meerderheid van de gokkers de voorkeur aan weddenschappen op middelhoge of lage odds. Waarom is dat? Het antwoord ligt voor de hand: hoge odds zorgen ervoor dat u bang bent dat u uw geld inzet op iets heel moeilijks. Hoe hoger de odds, hoe kleiner de kans dat je betaald krijgt, toch? Veel gokkers hebben dus het gevoel dat ze hun geld verspillen. Als u de manier waarop u kans en kansen bij het wedden goed begrijpt, zult u zich realiseren dat alle kansen, hoog of laag, volledig hetzelfde zijn en op dezelfde manier moeten worden behandeld.

Bijna elke online bookmaker biedt zijn klanten dagelijks verhoogde odds aan. Veel van de gokkers die deze weddenschappen aangaan, kiezen precies voorgeselecteerde weddenschap met verhoogde quotering. Deze spelers gokken in de hoop te winnen tegen de hogere prijs. Een ander, kleiner gedeelte spelers, weet beter hoe ze deze aanbiedingen kunnen gebruiken en handig kunnen inzetten voor een positief rendement. We weten dat verschillende bookmakers evenementen op verschillende manieren aanbieden met verschillende soorten en hoogtes van odds. Dit biedt op zichzelf kansen waarbij je alle resultaten kunt afdekken om te winnen. Deze weddenschappen zijn echter niet zonder risico wanneer je een langere termijn aantikt met winnende bets. Zo hebben we wel eens gehoord dat speler accounts uiteindelijk werden beperkt en of zelfs gesloten bij het te lang aanhouden van succesvolle bets middels de verhoogde quoteringen. Prijsverhogingen van de quoteringen zorgen voor extra klantenbinding en zijn uniek per betreffende bookmaker. Hierdoor probeert de bookmaker mensen richting hun gokkantoor te lokken en dat je juist voor hun goksite kiest voor het plaatsen van weddenschappen.