Verwachtingen voor wedden op Arsenal tegen Manchester City

Arsenal zal proberen de Europese plaatsen in te halen met een overwinning als ze het zondagmiddag opnemen tegen Manchester City in het Emirates Stadium.

De Gunners hebben een moeilijk seizoen doorstaan ​​en gaan het weekend midden op tafel zitten, nadat ze tot nu toe slechts 10 van hun 24 Premier League-wedstrijden hebben gewonnen in dit seizoen, dus Mikel Arteta staat onder druk om dingen te veranderen.

Arsenal maakte indruk tijdens een 4-2 overwinning op Leeds United afgelopen weekend, maar werd donderdagavond tegen een 1-1 gelijkspel gehouden door Benfica in de heenwedstrijd van hun Europa League laatste 32-wedstrijd. Nu de Londenaren in eigen land worstelen, ziet Arteta de Europa misschien als de prioriteit, aangezien het winnen van die competitie Arsenal weer in de Champions League zou brengen.

Ze kunnen echter niet al hun eieren in één mand stoppen, dus Arsenal heeft nog steeds een positief resultaat nodig tegen City om hun top 6-verwachtingen te versterken, maar dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan, aangezien de Citizens in formidabele vorm bij de Emiraten aankomen.

De mannen van Pep Guardiola breidden hun winning streak uit naar 16 wedstrijden in alle competities met een 3-1 overwinning op Everton en ze zitten 10 punten vrij bovenaan de tafel, dus ze zullen er zeker van zijn dat ze een inconsistente Arsenal-ploeg zullen zien.